Oletko kiinnostunut liittymään Clichén aktiiviseen, monipuoliseen pelaajajoukkoon hahmoinesi?
Cliché ei simppelistä perusideastaan huolimatta ole helpoin mahdollinen roolipeli. Olemme toimineet vuodesta 2005 ja tässä ajassa peliä on ehditty hienosäätää tavoilla, joita ei muissa roolipeleissä välttämättä ole. Arvostamme sitä, että koko pelaajajoukkiomme kykenee pelaamaan yhtä samaa maailmaa. Tällöin pelikokemukset ja säännöt ovat myös kaikille samat.
Clichéssä on paljon asioita, joita vanha pelaaja saattaa pitää "itsestäänselvyytenä", kuten välimatkat kylien välillä, laumojen väliset suhteet, hierarkia, arvonimet ja muu nippelitieto. Jotta uuden pelaajan olisi mahdollisimman helppoa tutustua kaikkiin roolipelimme erikoisuuksiin ja tämän hahmon pelattavuus olisi mahdollisimman helppoa, vaadimme ensimmäisen hahmon kuuluvan johonkin kolmesta päälaumasta. Sen tulisi myös olla uskollinen laumansa jäsen; jos pelaat antisosiaalisella, vihamielisellä hylkiöllä, et välttämättä uutena pelaajana saa kovin helposti suhteita hahmollesi.


Uusia hahmoja voi tehdä kunhan kokemusta Clichéssä on hieman karttunut ja alkaa olla selvää, että pelaaja ymmärtää roolipelimme maailmaa. Selaa oheiset linkit läpi, sekä tutustu Clichén infoihin sivuston muissa osioissa - niiden ohjeita noudattaen hahmon luotuasi ja sen liittymisvieraskirjassa hyväksytettyäsi, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Uudelleenliittyjät voivat tuoda vanhan hahmonsa takaisin mihin laumaan tahansa ja seuraavan hahmon voi ottaa kun kasassa on 2 täysimittaista peliä, oli se sitten uusi tai vanha hahmo.
Aiheesta tarkemmin foorumilta löytyvästä Foorumin käyttö-osiossa.


Koska freebok.net lopetti toimintansa, on ensimmäisten hahmojen hyväksyminen siirtynyt foorumille. Ohjeet hyväksyntään ovat helpot:
Lähetä hahmohakemuksesi oikealle alueelle vieraana.
Hahmohyväksyjä ilmoittaa uudella viestillä mahdollisista korjauksista ja sinun tulee korjata asiat seuraavaan viestiin. Kun hahmo on hyväksytty, luo tunnus nimimerkilläsi foorumille. Ylläpitäjä aktivoi tunnuksen, jonka jälkeen sinulla on kaksi päivää aikaa aktivoitumisesta lähtien lisätä hahmoesittelynsä hyväksyttyjen hahmojen alueelle. Tämän jälkeen voit aloittaa pelaamisen.


KARASU | HAKUCHO | NINKYO DANTAI

lior_liity