Liittyminen | Hahmonluonti | Hahmokaavake | Foorumin käyttö


Oletko kiinnostunut liittymään Clichén aktiiviseen, monipuoliseen pelaajajoukkoon hahmoinesi? Cliché ei simppelistä perusideastaan huolimatta ole helpoin mahdollinen roolipeli. Olemme toimineet vuodesta 2005 ja tässä ajassa peliä on ehditty hienosäätää tavoilla, joita ei muissa roolipeleissä välttämättä ole. Arvostamme sitä, että koko pelaajajoukkiomme kykenee pelaamaan yhtä samaa maailmaa. Tällöin pelikokemukset ja säännöt ovat myös kaikille samat. Clichéssä on paljon asioita, joita vanha pelaaja saattaa pitää ”itsestäänselvyytenä”, kuten välimatkat kylien välillä, laumojen väliset suhteet, hierarkia, arvonimet ja muu nippelitieto. Jotta uuden pelaajan olisi mahdollisimman helppoa tutustua kaikkiin roolipelimme erikoisuuksiin ja tämän hahmon pelattavuus olisi mahdollisimman helppoa, vaadimme ensimmäisen hahmon kuuluvan puhdasrotuisena toiseen päälaumoista. Sen tulisi myös olla uskollinen laumansa jäsen; jos pelaat antisosiaalisella, vihamielisellä hylkiöllä, et välttämättä uutena pelaajana saa kovin helposti suhteita hahmollesi.

Uusia hahmoja voi tehdä kunhan kokemusta Clichéssä on hieman karttunut ja alkaa olla selvää, että pelaaja ymmärtää roolipelimme maailmaa.
Selaa oheiset linkit läpi, sekä tutustu Clichén infoihin sivuston muissa osioissa - niiden ohjeita noudattaen hahmon luotuasi ja sen liittymisvieraskirjassa hyväksytettyäsi, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme! Myös Clichéssä jo aiemmin pelanneen uudelleenliittyjän tulee hyväksyttää ensimmäinen hahmonsa foorumin "Ensimmäisen hahmon hyväksyntä" -alueella, oli se sitten uusi tai vanha. Aiheesta tarkemmin Foorumin käyttö-osiossa.

Koska freebok.net lopetti toimintansa, on ensimmäisten hahmojen hyväksyminen siirtynyt foorumille. Ohjeet hyväksyntään ovat helpot:

• Lähetä hahmohakemuksesi oikealle alueelle vieraana.
• Hahmohyväksyjä ilmoittaa uudella viestillä mahdollisista korjauksista ja sinun tulee korjata asiat seuraavaan viestiin. Kun hahmo on hyväksytty, luo tunnus hahmon nimellä foorumille. Ylläpitäjä aktivoi tunnuksen, jonka jälkeen sinulla on kaksi päivää aikaa aktivoitumisesta lähtien lisätä hahmoesittelynsä hyväksyttyjen hahmojen alueelle. Tämän jälkeen voit aloittaa pelaamisen.

Hyväksytä karasu- tai hakuchohahmosi oikealla hyväksyntäalueella! Hyväksyntäalueille pääset alla olevista linkeistä: