arttu Tässä kaavakkeessa esitettyjen pakollisten kohtien lisäksi voit halutessasi vapaamuotoisesti kertoa myös muuta hahmostasi sen esittelyssä. Voit listata esittelyyn esim. hahmosi mahdolliset lähisukulaiset, tiedot siitä mitä hahmoja se on tavannut peleissä (ja hahmosi suhtautumisesta niihin) tai erilaista oheistriviaa (esim. hahmosi tunnusbiisejä). Mikäli hahmosi ylenee johonkin asemaan laumassaan, olisi hyvä, että tieto myös siitä löytyisi esittelystä.


Kaavake

• Nimi: Nimi, jolla hahmoasi kutsutaan. Nimi voi olla melkein millainen tahansa.
• Ikä: Hahmosi ikä. Roolipelissämme yksivuotias koira on noin teini-ikäinen, puolitoistavuotiaana koirat voivat saada harjoittelijan aseman virkaan ja kaksivuotiaina ne voivat ottaa jo jonkun vastuutehtävän (mutta häviävät vanhemmilleen mitä elämänkokemukseen tulee). Virkoja ei saa keksiä itse, voit hakea niitä hahmollesi kun olet foorumilla. Kolmevuotias ja sitä vanhempi on aikuinen.
• Sukupuoli: Onko hahmosi uros vai naaras?
• Laji, rotu: Laji, jota hahmosi edustaa (koira, susi jne.) ja sen rotu.
• Lauma: Lauma johon hahmosi kuuluu.

• Ulkonäkö: Miltä hahmosi näyttää? Esittelyssä tulee olla ainakin sanallinen kuvaus ulkonäöstä. Sanallisen kuvauksen tulee kertoa hahmon väritys, rakenne, hahmon mahdollisesti mukanaan kantamat esineet ja karasulla harjas. Voit myös esimerkiksi kuvailla hahmosi taistelutyyliä; onko se pieni ja ketterä vai suuri ja kömpelö, osaako laumojen taitoja ym. 
Jos päätät liittää esittelyn yhteyteen kuvan, sen pitää olla sinun tekemäsi, vapaasti käytettävissä olevasta kuvapohjasta muokkaamasi tai sinulla tulee muutoin olla oikeudet sen käyttämiseen.
Huomioi, ettei hakuchon välttämättä tarvitse olla vitivalkoinen ja karasun täysin musta.
• Luonne: Hahmon luonteen tulee olla vähintään viisi virkettä pitkä. Siitä tulee tulla ilmi vähintään perustemperamentti, laumauskollisuus, suhtautuminen vihollislaumoihin ja laumattomiin. Voit hyvin kuvailla myös miten hahmosi tulee toimeen esim. ylempiarvoisten, samanarvoisten ja alempiarvoisten laumalaisten kanssa, onko se hyvä saamaan ystäviä jne.
• Menneisyys: Mitä hahmosi elämässä on tähän mennessä tapahtunut? Muistathan, että ensimmäisen hahmon tulee olla syntynyt Karasuun, Hakuchoon tai Ninkyo Dantaihin, mutta sen ei ole tarvinnut viettää koko ikäänsä laumansa parissa. Vaikka aikuinen hahmo ei itse muistaisi menneisyyttään, se täytyy silti kirjoittaa esittelyyn.

• Pelaaja: Nimimerkkisi, jota käytät.
• Hyväksyjä: Kun hahmosi on hyväksytty ja pääset foorumille, lisää esittelyyn myös hahmon hyväksyjän nimi. Tämä on pakollista.